El capità de l'Igualada Calaf Grup, Ton Baliu, ha fet públic, a través d'una carta oberta, que deixarà el seu club de tota la vida a final de temporada. Baliu, que només ha vestit la camiseta arlequinada durant la seva carrera, addueix motius esportius i a la voluntat de superar-se i lluitar per títols a la seva sortida de l'equip anoienc.

Així, el jugador igualadí explica que "és el moment de no tenir por i sortir de la meva zona de confort, d'anar a aprendre, a millorar i a intentar demostrar tot el que aquí m'heu ensenyat. I és el moment de deixar de banda el que de vegades et diu el cor per fer cas a allò que ara em demana l'hoquei"".

Baliu reconeix que és possible que hi hagi gent que no ho entengui, però aclareix que marxa "per créixer, per viure, per demostrar-me que també puc triomfar fora de casa meva i de tota la gent que sé que aquí m'estima". En cap moment, però, no aclareix quina serà la seva destinació. El jugador també explica que l'entitat ha intentat retenir-lo i que va ser el primer de conèixer les seves intencions, en la persona del seu president, Manel Burón, però que "qui no arrisca, no viu, ni estima, ni guanya. I crec que és l'hora d'arriscar-me".