El Llagostera va obtenir un triomf vital per les seves opcions de permanència en derrotar el cuer, el Bilbao Athletic, per un resultat de 2-1, mentre que el Girona va treure un empat del camp del Lugo (1-1), un dels rivals directes de cara a intentar arribar al play-off d'ascens a Primera Divisió.

El Llagostera va haver de remuntar un marcador advers, ja que els bascos es van avançar al minut 50 amb un gol d'Aketxe, que poc després va estar a punt de tornar a marcar en una falta directa que es va estavellar al travesser. Al minut 68 va arribar l'empat dels homes d'Oriol Alsina gràcies a una diana de Yerai en pròpia porteria, i només tres minuts després Benja va fer embogir el públic local i va situar el 2-1. Els bascos no es van rendir i van buscar l'empat, però l'expulsió de Gil va aplanar el camí del triomf al Llagostera.

Per la seva banda, el Girona segueix sumant en el seu camí per intentar colar-se en les posicions de play-off d'ascens. Els homes de Pablo Machín es van avançar en el marcador mitjançant Eloi Amagat, en una jugada d'estratègia. Tot seguit, Borja García i Cristian Herrera van poder fer el segon, però qui va marcar va ser el Lugo, que va fer l'empat a 1 definitiu gràcies a Caballero.