El Reial Madrid va perdre una bona oportunitat per deixar sentenciada la semifinal de la Lliga de Campions en empatar a zero al camp d'un Manchester City clarament superat i que va fer prou mantenint l'empat a zero inicial. Els homes de Zidane, però, van notar massa la baixa de Cristiano Ronaldo, que no es va recuperar dels seus problemes musculars, i també la de Benzema a la segona part, després de ressentir-se de la la seva lesió al descans. Els blancs són els grans favorits per resoldre al Bernabéu, però la sorpresa encara podria ser possible.

La primera part va ser espessa i dolenta. Cap dels dos equips no es va acostar a la porteria contrària. El City tenia un illot com el Kun Agüero a davant i el Madrid no trobava la manera de trencar la línia formada per Kompany i Otamendi, ben custodiats per Fernando i Fernandinho. El pitjor per als locals va ser la lesió de Silva, que va haver de deixar el seu lloc a Iheanacho, amb la qual cosa els de Pellegrini van tenir inferioritat al centre del camp.

Hart, salvador

A la represa, per tant, el Madrid encara va dominar més i buscava les internades de Bale, tot i que va necessitar la pilota parada per crear perill. Primer va ser amb una rematada de cap fluixa de Sergio Ramos, però sobretot després amb un cop de cap de Casemiro, també en un córner, que va rebutjar Hart amb el peu, amb un altre de Jesé, que va picar al travesser. La més clara la va tenir Pepe, quan faltaven nou minuts per al final. Es va quedar sol a l'àrea petita en un altre servei de cantonada, però va estavallar la pilota al cos del porter.

En aquesta fase, Zidane va estar lent no fent entrar abans Isco i James. El colombià ni tan sols va fer acte de presència al camp i tots dos haurien estat bons elements de desequilibri. El City, ja molt cansat, encara hauria pogut marcar al final. Primer, en un mal control de Sterling que va salvar Pepe i després en una falta directe de De Bruyne que va rebutjar Navas. El Madrid ho té tot a favor, però encara no ho té fet.