Aquest matí Sallent ha viscut la 4ª edició de la Jornada del Futbol Femení, que se celebra de manera simultània a totes les delegacions de la Federació Catalana amb l'objectiu de promocionar el futbol entre les fèmines d'entre 6 i 16 anys que no són practicants d'aquest esport.

Les participants han pogut gaudir d'una sessió tècnica amb diverses estacions per treballar diferents aspectes del joc de manera gratüita i finalment han disputat partits amistosos amb les jugadores dels equips territorial de la delegació Bages-Berga-Cerdanya. Ramon Besora, president del CE Sallent, s'ha mostrat molt content pel fet de que la Federació hagi pensat en ells com a seu de la delegació i ha assegurat que hi ha molta feina per fer: «a la comarca hem de fer més actes com aquest i treballar-hi cada dia perquè poguem tenir més llicències femenines».

El delegat de la delegació Bages-Berga-Cerdanya de la FCF, Esteve Olivella, ha agraït la col·laboració del club per organitzar aquestes jornades i ha assegurat que es tracta d'un projecte a llarg plaç, «que potser aquesta promoció no té resultats immediats, però esperem que en un futur faci augmentar el nombre de jugadores i equips femenins a Catalunya».