El Club Melilla Baloncesto va exhibir ahir la seva millor versió i va destrossar el Peñas Osca (91-64) en el segon partit de la final de la lliga LEB. En el seu segon partit a casa, els locals van sumar un nou triomf, i van situar un 2-0 en el global de la sèrie que els deixa molt a prop d'aconseguir l'ascens a la Lliga Endesa. El Peñas Osca es va veure superat a partir del segon quart, i ara haurà de buscar una remuntada èpica, ja que no tenen marge d'error: a la propera derrota, cap a casa.

Sota la direcció de Franch i amb la veterania de Sonseca, el Melilla va trencar el partit en el segon quart amb un parcial de 32-18. Divendres que ve, a les 21 hores, els de Melilla visitaran Osca amb la intenció de certificar l'ascens per la via ràpida.