El pilot pierenc Toni Bou (Repsol Honda) es va imposar en la primera de les dues curses del Gran Premi d'Alemanya, que es du a terme a la localitat de Gefrees. D'aquesta manera, Bou referma el seu lideratge en el campionat del món, ja que avantatja en vuit punts el segon classificat, Adam Raga.

La prova alemanya va ser bastant complicada per culpa de la pluja caiguda durant la setmana i que també va acompanyar els corredors les primeres hores de competició. Això va fer que les zones tinguessin poca tracció i els pilots haguessin de treballar amb el cos per poder superar els obstacles.

Amb aquestes característiques, Bou, que encara està convalescent de la lesió a l'espatlla dreta, no va tenir gens fàcil el triomf. El pierenc va patir en les tres primeres zones, però tot seguit va poder reaccionar per endur-se el triomf i sumar els vint punts en aquest primer dia de competició a Alemanya. Adam Raga, segon, i Albert Cabestany, tercer, el van acompanyar a les places del podi.

Després de la prova, Bou va declarar que "estic cansat, però també molt satisfet de com ha anat la cursa. No ha estat una bona decisió treure'm l'embenat de l'espatlla, ja que a la segona i tercera zona ho he passat malament. Per sort, he pogut tornar a conduir amb un mínim de força i, després d'un trial molt ajustat, he aconseguit el triomf". Avui es disputa la segona prova del GP d'Alemanya.