La victòria de la bascoveneçolana Garbiñe Muguruza, que es va imposar a la nord-americana Shelby Rogers i es va classificar per a les semifinals, va salvar una mala jornada per als espanyols a París. L'Armada va quedar sense representants al quadre masculí i amb una de sola al femení.

Muguruza va vèncer en dos treballats sets (7-5 i 6-3) i jugarà el penúltim partit del torneig contra l'australiana Samantha Stosur, que va derrotar la búlgara Tsvetana Pironkova per (6-4 i 7-6). Avui, si el temps ho permet, s'han de jugar els altres dos quarts de final, Serena Williams contra Iulia Putintseva, que ahir va derrotar Carla Suárez per un doble 7-5, i Kiki Bertens contra Timea Bacsinskzy.

En homes, Albert Ramos no va poder superar els quarts de final i va perdre contra Stan Wawrinka per 6-2, 6-1 i 7-6. El suís jugarà una semifinal davant d'Andy Murray, que va vèncer Richard Gasquet per 5-7, 7-6, 6-0 i 6-2. En vuitens, derrotes de Granollers, Bautista i Ferrer davant de Thiem, Djokovic i Berdych, respectivament.