L'Espanyol juvenil, que dirigeix el surienc David Gallego, no va poder remuntar el 3 a 1 advers en la tornada dels quarts de final de la Copa del Rei, i va empatar a un gol a Sant Adrià del Besòs. Els madridistes, com en l'anada, van mostrar la seva superioritat tècnica davant un Espanyol que només va jugar bé en algunes estones. Es va avançar el Reial Madrid amb un gol de Javi Sánchez al minut 51 i Aarón Martín, de penal, va empatar al minut 70. Poc després, Javi Puado va tenir a les seves botes el 2 a 1, i també el blanc Dani Gómez va xutar una pilota al travesser; en els darrers minuts va haver-hi intercanvi d'ocasions. En aquest enfrontament, no va poder jugar el manresà Lluís López per sanció i, en canvi, sí que va fer-ho el seu company Martí Soler, que va ser canviat al minut 57.