El Manresa ha perdut el que ha estat un dels seus referents ofensius les darreres temporades, Noah Baffoe. Amb 23 anys i natural de Ghana, Noah ha decidit marxar a la lliga andorrana, concretament, a la UE Sant Julià de Lòria, equip que ha acabat en tercera posició aquesta darrera campanya, per darrere del FC Santa Coloma (campió) i el FC Lusitans, segon.

Aquesta competició té un gran prestigi a Andorra, perquè el primer classificat té dret a jugar la prèvia de la lliga de campions, i això reporta diners als clubs, que fan grans despeses per agafar jugadors força contrastats. Sense anar més lluny, dissabte passat, en el marc del centenari del Puig-reig, va jugar-hi l'esmentat FC Santa Coloma, equip que s'ha reforçat amb futbolistes de la talla de Joan Capdevila, que va aconseguir un Mundial amb Espanya.

Noah Baffoe ha destacat sempre per la seva facilitat golejadora, tot i que aquest curs no ho ha tingut fàcil per problemes físics, concretament de pulbàlgia, tot i que ha anotat sis gols. Va destacar més fa dues temporades quan, a Segona Catalana, va fer 21 gols (un de penal). El jugador va comentar ahir a Regió7 que, "a través d'un representant, em va arribar aquesta oferta i l'he acceptada En principi només hi vaig per jugar a futbol, tot i que vull aprofitar el temps per formar-me, per estudiar".

Aquesta no és l'única baixa al Manresa, que entrenarà Dani Fernández en substitució de Dani Andreu. Tampoc hi seran la propera temporada, Sergi Suárez, Sua; German Pereira; Kevin Sorbas; Sergio Montero i Pau Núñez. Sí que continuen Roman Carrillo, Sergi Solernou, Riki Sánchez, Moha Djitte, Jonny Vinasco, Enric Soriano, Sergi Soler, Lluís Clop, Jordi Maturana, Javi Rebollo i Ferran Hernández, Ferry. Són dubte per diferents motius Hassen Nbili, Miki Poveda, Gerard Bordas, Carles Balboa i Uri Serra. Faran la pretemporada Jaume Moratones, Roger Herms, Roger Verdaguer, Joan Bertrans i Adrià Aguilera del juvenil, i Carles Blanch, del Joanenc. En els propers dies, el tècnic, Dani Fernández, confia completar la plantilla amb noves incorporacions. El Manresa començarà els entrenaments l'1 d'agost.