Organitzen un torneig multicultural a Manresa

Es jugarà dissabte amb partits als camps del Xup, la Balconada i la Font

16.06.2016 | 00:00
Francesc Álvarez

La Federació d'Associacions de Veïns d'Habitatge Social de Catalunya (Favibc) organitza, dissabte a Manresa, la primera edició del Torneig Multicultural Favibc 2016, coincidint amb el 50è aniversari del CF PI Puig.
Es jugarà en la modalitat de futbol 7, al matí, en els camps de la Balconada, del Xup i de les Cots. Hi prendran part els equips infantils, alevins i benjamins de la Balconada, Minorisa i PI Puig, fusionats amb l'ONG Diapo; i del Via Trajana de Barcelona (menys en benjamins) com a convidat. A la tarda es jugaran les fases finals al Xup i els jugadors rebran un entrepà i una beguda a més a més d'una medalla de participació i diferents obsequis.
Francesc Álvarez, president del CF PI Puig i tresorer de la Favibc, ha comentat que "la finalitat del torneig és la convivència entre jugadors de diferents cultures, sense guanyadors i perdedors. La idea és que tingui continuïtat. La Favibc organitza el torneig amb la col·laboració dels clubs amb el personal, sense cap despesa econòmica". Sobre la fusió entre el PI Puig i l'ONG Diapo, Álvarez ha manifestat que "la idea és que tingui continuïtat, però ja veurem com va aquesta primera experiència".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Buscador de deportes

L'últim El més llegit
Enllaços recomanats: Premis cinema