El Barcelona Lassa es mesurarà a Oklahoma City Thunder el 5 d'octubre al Palau Sant Jordi dins dels partits de pretemporada programats entre equips de l'NBA i l'Eurolliga i que també inclou un altre partit amb el Reial Madrid el 3 d'octubre.

Els Thunder són un dels grans equips de l'NBA i aquest any han jugat la seva quarta final de Conferència, l'Oest, els últims anys. Ja van jugar a Europa el 2013 quan es van mesurar als Filadèlfia 76ers a Manchester i contra Fenerbahçe Ülker a Istanbul.

El Barça va jugar per última vegada contra un equip de l'NBA el 2012, quan l'equip de Xavi Pascual es va mesurar amb els Dallas Mavericks a Barcelona.

Per a la pròxima pretemporada, l'NBA ja ha anunciat una sèrie de partits que Houston Rockets i New Orleans Pelicans disputaran a Xangai i Pequín els pròxims 9 i 12 d'octubre, també com a part dels 'NBA Global Games 2016'.

"El Reial Madrid i el FC Barcelona Lassa, dues de les nostres franquícies més importants, i els Oklahoma City Thunder, sens dubte oferiran un gran espectacle acostant als fans el millor bàsquet possible dels dos continents", ha assegurat Jordi Bertomeu, president de l'Eurolliga, en declaracions difoses per l'NBA.

Juan Carlos Navarro, jugador del FC Barcelona, ha recordat "la gran tradició" existent de competir contra equips de l'NBA. "Tinc molt bons records de partits passats, especialment quan vam jugar a l'Staples Center de Los Angeles; quan ens vam enfrontar als Lakers aquí a Barcelona i el primer partit que vam jugar contra els Memphis Grizzlies, també a Barcelona, en el que era el primer any de Pau Gasol a l'NBA", ha dit.