El pilot francès Enzo Boulom ha sumat a Albacete els seus primers punts en el Moto3 Junior World Championship, amb l'equip TMR La Bruixa d'Or, en la seva segona cursa amb la formació propietat del Lluís Juárez.

Boulom es va classificar 13è en una cursa molt disputada i dura a causa de les altes temperatures que dificultaven el pilotatge, tant pels neumàtics com pel físic dels pilots. El corredor francès, que sortia des de la 26a posició, va protagonitzar una bona sortida que li permetia situar-se al segon grup de la cursa després de recuperar moltes posicions al llarg de les primeres voltes.

En arribar al grup que lluitava pel desè lloc, l'objectiu del pilot de l'equip de Juárez era mirar de progressar, i així ho va fer fins situar-se en la tretzena plaça i completar una progressió molt positiva.