El navassenc de l'equip Verva ActiveJet, Jordi Simón, va ser ahir un dels quaranta corredors que no van perdre temps en la primera etapa de la Volta a Polònia, que es va disputar entre Radzymin i Varsòvia, en 138 quilòmetres bàsicament plans. Simón, qui va ser tercer en el darrer campionat d'Espanya de ruta, arriba en la millor forma a aquesta competició, la prioritària per a la seva formació, originària del país eslau.

Així, la victòria a l'esprint, en la jornada d'ahir, va ser per a l'italià de l'Etixx-Quick Step Davide Martinelli, qui va superar el seu company colombià Fernando Gaviria i l'australià Caleb Ewan, de l'Orica-BikeExchange. Després del quarantè classificat, l'estonià Rein Taaramaë, hi va haver un tall de nou segons fins a la resta dels 197 participants els quals van finalitzar la jornada d'ahir. Simón va ocupar la posició número 35 i només un altre company d'equip, el local Pawel Franczak, va entrar en el mateix grup.

Avui es disputa la segona etapa, també curta i plana, entre Tarnowskie Góry i Katowice, de 128 quilòmetres. La Volta a Polònia té set etapes i té la principal etapa de muntanya diumenge i la darrera jornada, una contrarellotge a Cracòvia, dilluns.