El corredor navassenc de l'equip Verva ActiveJet, Jordi Simón, continua mantenint la solidesa a la Volta a Polònia, la qual ha vist com es disputaven tres etapes i finalitza dilluns. Simón va ser dotzè després de la jornada d'ahir, en què els corredors van haver de superar un parell d'ascensions en el tram final de la jornada, però que es va tornar a decidir en una esprintada massiva de més de cent competidors.

Així, la victòria d'etapa va ser per a l'italià del Trek Niccolò Bonifazio, qui va superar damunt de la línia d'arribada l'holandès Moreno Hofland, del Lotto-Jumbo, i l'eslovè Luca Mezgec, de l'Orica. Simón va entrar dotzè, dues posicions davant del colombià Fernando Gaviria, qui es manté en primera posició de la classificació general, amb sis segons respecte de Bonifazio i vuit sobre l'australià Caleb Ewan. Simón és vintè, a 16 segons del líder, la mateixa distància a la qual es trobava abans de córrer ahir.

Avui es disputa la quarta etapa de la Volta a Polònia, entre Nowy Sacz i Rzeszow, de 218 quilòmetres, en la qual hi torna a haver un tram escarpat al final. La cursa es decidirà en les jornades muntanyenques del cap de setmana i la contra rellotge de dilluns.