El Cadí la Seu ha formalitzat la inscripció a la Lliga Femenina de la temporada 2016-17, i d'aquesta manera s'ha convertit en el segon club més veterà que hi ha dins de la competició d'elit, situat només darrere del Perfumerías Avenida de Salamanca.

La junta directiva de l'AE Sedis Bàsquet va complir tots els requisits que la FEB va sol·licitar per poder-hi inscriure el Cadí. Després d'aquesta confirmació, han quedat configurades les principals dates de cara a la propera temporada. Les jugadores estan citades el dia 24 d'agost per començar els seus entrenaments sota les ordres del tècnic Joan Carles Pié. El dimecres 28 de setembre comença la Lliga Femenina, que presenta canvis en el format competitiu. El pas cap a la Copa de la Reina es decidirà en 2 fases: els 8 equips de davant, en tancar-se la primera volta, faran una eliminatòria de quarts de final a doble partit (d'anada i tornada) després d'un sorteig pur, i passaran a la fase final els guanyadors dels respectius aparellaments.

D'altra banda, els play-off per al títol de la LF els jugaran el proper curs els 6 primers classificats. Els dos primers entraran directament a les semifinals, i del 3r al 6è faran una eliminatòria de quarts. Quant a la lliga, la primera volta acabarà el 17 de desembre, i l'eliminatòria de quarts de final de la Copa de la Reina es jugarà el 21 de desembre, l'anada, i el dia 30 de desembre, la tornada. La lliga regular tindrà el seu punt final l'1 d'abril.

Pel que fa a la plantilla, J. C. Pié tindrà força jugadores de l'equip de la temporada 2015-16, amb Tania Pérez, Andrea Vilaró, Georgina Bahí, Carla Escuer i una Belén Arrojo que ha estat treballant durant aquest estiu com a integrant de la selecció espanyola. Les que s'afegiran a l'equip urgellenc són Svenja Brunckhorst, Laura Aliaga, Nogaye Lo, Ana Begic i Meya Tirer. Totes elles treballaran i lluitaran per mantenir el gran nivell de joc de les darreres temporades, amb l'equip de la Seu en primers llocs de la classificació.