Amb una participació de 400 nedadors, es va celebrar a la piscina coberta del CN Sabadell el 32è campionat de Catalunya Màsters, que a diferència d'altres ocasions ha tingut una participació més reduïda (normalment entre 500 i 600 nedadors) influïda per les dates, en les quals els nedadors ja estan de vacances.

S'han batut diversos rècords d'Espanya, però per sobre de tots cal destacar el temps aconseguit en la categoria +60 de 100 metres braça pel santpedorenc Pere Balcells, del Club Nagi de Sabadell, que amb 1'17"57, supera el rècord d'Europa del suís Schallon Ralph, realitzat fa 2 anys a Mont-real, de 1'18"15. Balcells havia aconseguit al campionat d'Europa de Londres, el 27 de maig passat, el temps de 1'20"46, que li va donar la tercera plaça. Amb més temps ha pogut preparar aquest Campionat de Catalunya, on, tant mentalment com físicament ha estat molt millor. Balcells ha demostrat que queda molt d'aquell campió absolut d'Espanya i nedador olímpic de Mont-real 76, de fa justament 40 anys.

D'altra banda, la nedadora del CN Sallent Isabel Alarcón va tornar a sumar un altre èxit al seu extens currículum. La sallentina va quedar segona en la prova de 400 metres lliures en la categoria compresa entre els 40 i 44 anys femenins. El seu temps, 6'09"97, només va ser superat per la nedadora del CN Catalunya, Eva Tàpia.