L'internacional argentí Javier Mascherano (32 anys) ha renovat contracte amb el Barcelona fins al 30 de juny del 2019, ha informat el club català.

El jugador argentí, un migcampista reconvertit en central, s'ha afermat els últims anys en l'eix de la defensa al costat de l'internacional Gerard Piqué, amb qui ha completat una dupla titular gairebé insubstituïble.

Aquest estiu, això no obstant, el Barcelona ha fitxat al francès Samuel Umtiti per generar més competència en aquest punt defensiu.

La notícia de la renovació s'ha produït durant la presentació del nou jugador André Gomes, quan el director d'esports professionals, Albert Soler, així ho ha anunciat.

"Hem arribat a un acord per millorar el seu contracte. Seguirà tres temporades més vestint la nostra samarreta", ha declarat Soler.

El defensa blaugrana ha jugat 282 partits amb el Barça, en les últimes sis temporades (procedent del Liverpool), en les que ha guanyat 16 títols, entre ells quatre Lligues i dues Lligues de Campions.

Després de concloure el curs anterior, la continuïtat de Mascherano va estar pendent de què el jugador es decantés per seguir o per acceptar alguna oferta que tenia, per exemple del Juventus.