El rocòdrom Ingravita d'Igualada tornarà a repetir la competició i-bloc, que un any més segueix amb la filosofia de competició popular oberta a tots els nivells i totes les edats, i que ha crescut en participació cada edició i aquest any preveu arribar als 230 participants entre nens i adults, gràcies, sobretot, al caràcter festiu de l'esdeveniment i a tots els escaladors que hi participen.

L'i-bloc començarà dissabte 27 d'agost, de 10.00 a 13.00 h, amb la competició infantil amb nens i nenes de 5 a 14 anys, que podran gaudir de fins a 25 blocs per a totes les edats.

A la tarda, de 16.00 a 21.30 hores, tindrà lloc l'i-bloc adults, que constarà d'un circuit de fins a 40 blocs de totes les dificultats. Ambdues competicions tindran un preu de 15? amb inscripció anticipada o 18? el mateix dia, que inclourà una samarreta, esmorzar, beguda i el sorteig de material que es farà en finalitzar cada categoria del torneig. Les inscripcions estan obertes a les instal·lacions d'Ingravita o a la pàgina web ingravita.cat.

Per a diumenge, a la plaça de Cal Font, també han preparat activitats tant per als amants de l'escalada com el públic. A les 20 h començaran "Les 7 proves tontes", un recull de reptes d'escaladaamb els mètodes més impensables i rebuscats que es faran en grups de 4 persones, i a les 23h tindrà lloc el "Lance al pernil", una competició de llançaments on caldrà agafar un pernil d'un salt, i qui l'agafi se'l quedarà. Aquestes dues activitats tenen una inscripció gratuïta i són obertes a tot el públic assistent.