L'igualadí Albert Torres va ser el guanyador absolut de la 15a edició del triatló de muntanya de la localitat de Malgrat de Mar. Molt ben organitzada pel Grup Excursionista Malgrat, es consolida cada any com un dels triatlons de muntanya amb més participació.

Gairebé 500 corredors van fer la sortida a la citada prova, amb ganes de passar-s'ho bé i disputar la prova al màxim. Entre els quals van pendre-hi part de l'equip Pallares/Unica Bikes/Best, Albert Torres i Santi Estebanell.

Un mar tranquil i un dia calorós van rebre els valents triatletes disposats a realitzar 500 m de natació, 15 km de BTT i 4,5 km de cursa a peu. Amb tants corredors i una sortida multitudinària el tram inicial de natació va ser complicat pels cops i les empentes. Albert Torres es va fer lloc entre els cops amb facilitat, i a mida que avançava anava atrapant al grup capdavanter tot i que les sensacions no eren bones i li van faltar uns metres més per agafar ritme. Després d'una ràpida transició va situar-se segon, amb Balcells al darrere, però les sensacions no eren gens bones, fruit del cansament. Els dos van apressar-se per atrapar al cap de cursa a l'inici de les dures rampes que pugen a l'antena on Torres va fer un canvi de ritme i va escapar-se en solitari amb més motivació que forces va anar ampliant les distàncies amb el pas dels quilòmetres.

Torres va arribar destacat a la transició amb el millor parcial de bici i, tot i córrer a 3'50'', va poder assegurar-se la victòria, ja que va fer els 500 últims metres gaudint del primer lloc amb el nombrós públic que hi havia a la meta. L'igualadí es va mostrar "molt feliç per guanyar per tercer any consecutiu. Ara a esperar que la bona feina doni el seu fruit".