El Club Bàsquet Navàs organitza per als propers dies 23, 34 i 25 d'agost el seu torneig de 3x3 de bàsquet dins dels actes del programa de la Festa Major de Navàs.

El torneig inclourà quatre categories. En la categoria dels més petits, hi participaran els jugadors infantils nascuts després de l'any 2004. En la categoria júnior es podran apuntar els jugadors nascuts entre l'any 2000 i el 2004. Per als més grans, la categoria serà la sènior, i inclourà tots aquells jugadors que hagin nascut abans de l'any 2000. El torneig es disputarà al passeig de Ramon Vall de Navàs, a l'alçada del club d'avis.

El preu per a cada participant serà de 10?, que es pagaran el primer dia del torneig. Per poder-se inscriure hi haurà temps fins al dia 21 d'agost i es podrà fer a través de diferents vies. Es podran inscriure al correu electrònic del club, clubbasquetnavas@gmail.com o també trucant al telèfon 639 21 44 10. Per tenir més informació, es podrà buscar pel Facebook del CB Navàs. Cal recordar que es disposarà d'un servei de bar per a tots els participants i aficionats que vulguin un refresc o un entrepà.