El callussenc Guillem Montiel, de l'equip CN Minorisa-Farmàcia Rosa Arroyo, es va penjar la medalla de bronze en el campionat de Catalunya absolut d'aquatló, que es va dur a terme diumenge passat a la localitat del Masnou, coincidint amb la Diada Nacional de Catalunya.

La primera posició de la prova, que va constar de 2.500 metres d'atletisme, 1.000 metres de natació i 2.500 metres més d'atletisme, va ser per al badaloní Jordi Garcia, i Albert Parreño va ser segon amb tres segons d'avantatge sobre Montiel, que va completar el podi. L'esportista callussenc va fer la primera part d'atletisme entre els deu primers classificats, i va aprofitar el segment de natació per fer el millor parcial i situar-se en tercera posició. En la part final de cursa a peu va mantenir la tercera posició final.