El pilot asturià de McLaren Fernando Alonso va assegurar que tenen la intenció de convertir-se en la quarta millor escuderia de la graella. En declaracions a la cadena ESPN, Alonso va explicar que "intentarem estar just al darrere de Red Bull. L'última versió del motor té més potència, i això ens ajuda molt a les rectes".

Alonso va recordar les dues últimes curses, i va explicar que "sabíem que Spa i Monza serien dues de les proves més complicades del calendari. Ara passem a les curses transoceàniques de final de temporada i creiem que podem seguir aconseguint més punts i resultats positius".

La propera prova del calendari de la Fórmula 1 és el Gran Premi de Singapur, que es disputarà aquest cap de setmana. L'asturià va valorar que "és un circuit molt divertit i exigent, però també és extravagant, amb moltes seccions de frenades i accelerades i rectes molt ràpides, i per tant necessites un cotxe que funcioni bé amb una configuració de càrrega aerodinàmica alta i bona tracció en els revolts lents".