El ciclista fruitosenc Guillem Muñoz, de l'equip Tomàs Bellès, va acabar tercer a la tradicional cursa de les Festes del Tura, que es va disputar diumenge a Olot. La prova, que va tenir 130 participants i un recorregut de 135 quilòmetres, va passar pel duríssim port del santuari del Coll i els ports de tercera categoria de les Serres i les Encies. Un grup de quatre corredors va aconseguir formar l'escapada definitiva, i en l'arribada a l'esprint es va imposar l'olotí Adrià Moreno, davant del francès Alexis Carlier i de Guillem Muñoz. El dia abans, dissabte, es va celebrar una cursa de 95 km a Sant Esteve d'en Bas, en la qual es va imposar Carlier i el fruitosenc va finalitzar en el dotzè lloc.