Castellví de Rosanes, el poble de la nedadora paralímpica Núria Marquès, està agitat des que la seva jove veïna va penjar-se dues medalles als Jocs de Rio de Janeiro la setmana passada. Durant el campionat, els veïns van seguir les seves proves i van vibrar com mai amb les seves medalles d'or (400 lliures) i plata (100 esquena).

La nedadora tornarà a casa dijous al vespre i per poder-li donar la benvinguda a l'aeroport del Prat, l'Ajuntament ha preparat un autobús que sortirà a les 18.30 h des de la plaça del poble en direcció a l'aeroport. Les places són limitades i el preu del trajecte és de 2 euros. Hi ha temps per apuntar-se fins avui dimecres a les 15 h a l'Ajuntament. Els menors d'edat caldrà que vagin acompanyats d'un adult que se'n faci responsable.

Els veïns i veïnes de Castellví s'han abocat aquests dies en donar suport a Núria Marquès. Les xarxes socials han bullit d'activitat al voltant d'aquesta participació, que també s'ha deixat notar al peu de carrer. A més d'una pancarta de suport a la plaça del poble, els carrers, balcons i la rotonda d'entrada al municipi llueixen pancartes i altres elements commemoratius i de suport a Marquès.