El Club Esportiu Navàs celebra el centenari amb l'estrena de l'himne

L'entitat futbolística homenatja els seus expresidents en una jornada molt emotiva

24.09.2016 | 22:40
El Club Esportiu Navàs celebra el centenari amb l'estrena de l'himne

Aquest dissabte, el Club Esportiu Navàs ha celebrat els actes del seu centenari, De bon matí es van instal·lar els inflades a l'exterior del camp per als més petits i es van començar a jugar els partits de veterans. Hi va haver també una exposició amb les imatges històriques del club i, ja al migdia, es va fer l'arrossada.

Una vegada va finalitzar l'àpat es va fer l'homenatge als expresidents, que no hi van poder ser tots: Agustí Vall, Ramon Safont, Josep Rosell, Josep Suñé, Joan Vilaredas, José Melero, Fermín Pérez, Pasqual Suades, Emilio Gómez, Climent Bargués, Francisco Molina i Antonio Arco. També va rebre un reconeixement Josep Aparici, que té el carnet de soci número 1 del CE Navàs.

Tot seguit es va fer l'estrena de l'himne, obra de Guillem Obradors. Ell mateix va cantar la peça amb Carla Galiot i amb la Coral Nova de Navàs, que hi va posar els cors. De la federació catalana hi va ser el directiu Jaume Plaza, així com el delegat a la zona, Esteve Olivella, i el seu adjunt, Arcadi Prat. Tant el batlle, Jaume Casals, com Josep A. Pérez es van felicitar per la festa de l'aniversari. Un partit disputat pels juvenils del Sallent i del Navàs va posar punt final a la jornada.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Buscador de deportes

Enllaços recomanats: Premis cinema