El ciclista Ramon Figueras, que el mes d'agost passat va assolir el títol mundial màster en modalitat de descens, va oferir el campionat i el mallot que l'acredita durant una trobada al consistori igualadí que es va celebrar ahir.

La categoria en la qual Figueras es va imposar va ser la màster de 45 a 49 anys en els campionats del món de la UCI que es van celebrar a Val di Sole, a Itàlia, el dia 31 d'agost. Ramon Figueras, corredor que pertany al Best Intense-Moto Club Igualada, va marcar un temps de 4'25''02 en la seva participació a la prova mundialista. L'anoienc va superar, en dos i en tres segons, respectivament, els seus principals rivals, els francesos Stéphane Routin (del Dvelo) i Nicolas Vaxelaire (AVBM). Aquesta victòria suposa el títol mundial, la medalla d'or i el mallot amb l'arc de Sant Martí, el que acredita els campions del món a totes les categories ciclistes que hi ha establertes

Ahir, l'alcalde, Marc Castells, i la regidora d'Esports d'Igualada, Rosa Plassa, van transmetre la felicitació i agraïment a Figueras, en nom del conjunt de la ciutat, pel gran èxit aconseguit en el mundial de descens. El ciclista ho ha agraït i es proposa continuar la seva carrera esportiva i assolir bons resultats a les competicions que abordi en els propers mesos en descens en bicicleta de muntanya.