El Borussia de Dortmund no va saber aprofitar l'empat del Bayern a l'Allianz Arena contra el Colònia i va perdre per 2-0 al camp del Bayer Leverkusen. D'aquesta manera, el conjunt d'Ancelotti amplia a quatre punts la diferència amb el conjunt groc, que veu com perd la segona plaça en favor de l'Hertha de Berlín. No s'esperava un partit fàcil dels bavaresos contra un Colònia que ha fet un gran inici de lliga (és quart amb quatre 12 punts). De fet, la cosa hauria pogut ser pitjor si, ja al minut 92, Zoller hagués resolt amb eficiència un u contra u amb Manuel Neuer.

A la primera meitat, el polivalent Kimmich va aprofitar una de les poques escletxes que havia deixat la defensa colonesa i va rematar a gol amb el cap una gran centrada del valencià Joan Bernat. Abans, el basc Xabi Alonso ho havia intentat sense sort. Lluny d'atemorir-se, el Colònia va sortir amb empenta al segon temps i el davanter Modeste va marcar en posició complicada, tot i que pocs minuts abans Javi Martínez havia estavellat una rematada al pal. Müller, amb l'ajuda del porter Horn, i Bernat, ja al minut 86, van tornar a topar amb els pals.

Derrota clara del Dortmund

El conjunt de Kevin Tüchel no va saber aprofitar l'empat bavarès i va perdre al camp sempre complicat del Bayer Leverkusen per 2-0 per culpa dels gols marcats per Amir Mehmedi a la primera meitat i Javier Hernández a la represa. Tots dos equips van arriscar, però els visitants gairebé no van crear perill.

Dos gols del golejador bosnià Vedad Ibisevic van ser suficients per a l'Hertha de Berlín per superar un Hamburg que no s'escapa de la zona baixa i arribar a la segona posició amb tretze punts, a tres del Bayern. Els berlinesos van dominar amb comoditat.