La Land Rover Party ha celebrat la seva desena edició i ha superat, una vegada més, l'èxit de tots els anys anteriors. Més de 600 vehicles de la marca Land Rover, provinents de tot Europa, han passat per les pistes de les Comes i han gaudit de la festa dedicada als amants del motor i l'aventura. En total, entre participants i visitants, al voltant de 1.300 vehicles i una xifra superior a 3.000 persones no es van voler perdre l'esdeveniment celebrat a les Comes entre dissabte i diumenge amb un grna èxit.

Amb motiu d'aquest aniversari, el desè, les Comes va voler preparar la trobada internacional amb els vehicles i amb els participants de l'antic i valorat Camel Trophy, la mítica prova d'aventura que es va celebrar des de l'any 1980 fins al 2000 i que ha marcat la història de la marca anglesa. Una trentena de vehicles originals, i vinguts de tot Europa, van reproduir a les Comes la imatge del comboi dels cotxes grocs. Un dels moments amb més emoció d'aquest cap de setmana va ser la conferència a càrrec dels pilots espanyols al Camel Trophy, i que va presentada el periodista José Antonio Ponseti. Dissabte, i durant una hora i mitja, el públic va poder gaudir de les anècdotes i experiències dels pilots que van anar pujant a l'escenari i se'ls va obsequiar amb una placa commemorativa de la trobada.

Una altra de les novetats va ser la presentació en exclusiva que es va fer del Nou Discovery, que és un dels models més emblemàtics de la marca. Dos dies després de ser presentat al Saló Internacional de L'Automòbil de Paris, les Comes va poder disposar d'un exemplar per mostrar-lo a tots els participants i els visitants. Un instructor del Centre Land Rover Experience va ser, en tot moment, qui va informar de les característiques del vehicle. Quant a la resta d'activitats, els assistents van gaudir de les condicions més òptimes per a la conducció 4x4 que ofereix les Comes; és l'únic Centre Land Rover Experience que hi ha a la península ibèrica.

La mostra de Crawlers Camel Trophy i una exposició de vehicles Land Rover clàssics van ser de les activitats destacades. I com ja és habitual a la Land Rover Party, no hi van mancar les activitats per als més menuts: la conducció de cotxes Land Rover elèctrics de joguina en un petit cir-cuit, la ludoteca i la zona infantil, van ser la cirereta del pastís.