El primer equip del Manresa afronta la setena jornada de lliga amb l'objectiu de retrobar-se amb la victòria després de tres derrotes consecutives. Per a l'entrenador, Dani Fernández, la solució per a la ratxa negativa dels seus homes "és jugar més com a equip, i no ens hem de relaxar quan el marcador està a favor". El tècnic manresà ha procurat aquesta setmana que l'equip "no abaixi els braços i es recuperi anímicament". Fernández creu que les derrotes han arribat més per un aspecte defensiu que no pas pel seu joc ofensiu, on els bagencs destaquen, són el segon conjunt més golejador de la lliga (12 dianes). L'apartat per treballar és la defensa, especialment després de rebre 11 gols en sis partits.

Actualment, el Manresa ocupa el desè lloc a la classificació del Grup 1 de la Primera Catalana i demà rebrà el novè, el Farners. Un equip que Fernández veu "bastant equilibrat, combatiu i un punt per sobre en l'àmbit defensiu". Per al matx de demà, el tècnic no pot disposar de Jonny, però recuperarà Riki Sànchez, sancionat. És dubte la nova incorporació Luque, que va poder disputar el darrer partit contra el Vic, per autorització de la Federació Catalana, però ara li cal l'aprovació de la FIFA per jugar a una lliga amateur, en venir d'una competició professional.

Per la seva banda, el primer equip masculí d'Avià vol trencar la ratxa d'empats avui contra el Sant Cugat (17 h) i respirar una mica més tranquil en un inici de lliga que no ha estat gens fàcil, sobretot a causa de les lesions. Els de Pablo Becerril, caracteritzats per ser un equip ofensiu, recuperen per al matx d'avui Max Morell i Miki Poveda, dos jugadors d'atac molt importants per als avianesos. Seguirà de baixa Alberto Criado, qui només ha pogut disputar 30 minuts de joc aquesta temporada.

Després d'un total de cinc empats en cinc partits, Becerril creu que a l'equip potser li ha faltat "un punt d'encert i trobar l'equilibri ofensiu-defensiu en el joc".

Bona ocasió a les Comes

L'Igualada s'enfrontarà demà al Lleida Terraferma (17h) en un partit del grup 2. Els homes de Ton Mayor tenen, en el partit d'aquest cap de setmana, una molt bona

oportunitat per tornar al camí de la victòria després de 2 derrotes consecutives, les encaixades amb el Vilanova i Almacelles. L'equip recupera Güell, Edgar Moragas i Eric González, sancionats en les jornades anteriors.

Els igualadins arriben al partit de demà amb una victòria, un empat i quatre derrotes. Ton Ma-yor té clar que "els resultats positius arribaran perquè l'equip s'entrena i juga molt bé. Això sí, hem d'evitar els lapsus en defensa".