El triatleta de Callús Guillem Montiel (CN Minorisa) va aconseguir el subcampionat català absolut a Vilanova i la Geltrú. En la darrera prova del circuit català i amb distàncies esprint (750 m de natació, 20 km de bicicleta i 5 km de cursa a peu), Montiel va formar part del grup que es va escapar en la prova de natació, juntament amb Albert Parreño i Genís Grau.

Al final, Albert Parreño va proclamar-se campió de Catalunya, seguit de Guillem Montiel i de Michele Sarzilla, que va ser tercer. Oriol Marimon (CERR Igualada), 11è; Fabián Enrique Brito (Cube), 24è, Ferran Balcells (Eix de Navàs), 30è; Amand Redondo (CN Minorisa), 31è; Pau Noguera (Eix de Navàs), 41è; Isaac Puig (Cube), 53è; Jonathan López (CN Sallent), 56è; Carlos Cervera (CA Igualada), 63è; Samuel Delgado (CERR Igualada), 63è; Sergio Buron (CERR Igualada), 68è; Joan Solé (Eix de Navàs), 90è; Miquel Esteban (Ateneu Les Bases), 95è; Josep Molins (Eix de Navàs), 96è; Sebi Pujol (CN Minorisa), 98è, fins a 512 classificats. En fèmines, novena plaça de Núria Prat (Cube).

L'equip del CN Minorisa Farmàcia Rosa Arroyo va aconseguir una vuitena posició amb els temps de Guillem Montiel, Amand Redondo i Sebi Pujol.