La centrecampista santfruitosenca del FC Barcelona Paula Fernández ha estat inclosa en l'onze ideal del darrer mundial sub-17 de futbol femení, que es va disputar a Jordània i que va finalitzar amb la tercera posició aconseguida per a la selecció estatal. Fernández va ser peça clau d'una selecció, la de Toña Is, que va incloure quatre elements en l'equip ideal del torneig, malgrat no haver-se pogut endur el títol, que va anar a parar al combinat de Corea del Nord.

Entre les virtuts que es destaquen de la jugadora blaugrana hi ha "la seva gran capacitat d'associació i visió de joc. A més, amb una exquisida tècnica individual, la migcampista va firmar dues assistències i va iniciar la gran majoria de les jugades perilloses. La seva importància la va convertir en un dels principals focus d'infraccions de les jugadores rivals durant tot el torneig".

Aquesta nominació consolida una carrera que, de moment, no ha fet res més que ascendir. En temporades anteriors, Fernández ja va participar en dos europeus amb la selecció espanyola de la seva categoria. En el primer, en què actuava tot i encara li faltava per arribar al límit reglamentari d'edat, va aconseguir el títol, a Islàndia, i en el segon va quedar finalista, darrere d'Alemanya.

Tres espanyoles més

A part de Paula Fernández, tres jugadores més de la selecció espanyola, la portera Noelia Ramos, la defensa Laia Aleixandri i la davantera Lorena Navarro, van entrar en aquest onze ideal. Les altres set jugadores han estat les japoneses Miyu Takahira i Fuka Nagano, les coreanes del nord Ri Kum-Hyang, Sung Huang-Sim i Ri Hae-Yon, la veneçolana Deyna Castellanos i la davantera nord-americana Ashley Sánchez.