Demà i diumenge se celebrarà, al pavelló municipal de Puig-reig, el 26è Campionat de Catalunya de dards. Hi haurà presència de clubs i participants d'arreu de Catalunya. Entre ells, el Club Dards la Xarxa, de Puig-reig, que és el degà dins de l'especialitat a Catalunya, i també competidors de Manresa i Navàs. El global de participants, sumant totes les categories, és de 120.

La competició començarà demà a les 10.20 amb la disputa de campionat català de clubs. Cada equip està integrat per un total de cinc esportistes i guanya qui fa 13 punts (una partida, un punt).

El diumenge serà la jornada de les competicions individuals. Des de les 10 del matí es jugarà la que serà la individual masculina, amb les eliminatòries que es disputen al millor de set partides (4 triomfs), menys la final, que és a 9.

El torneig individual femení té l'inici diumenge a les 11; les eliminatòries són al millor de cinc partides, menys la final que es jugarà al millor de set jocs, és a dir, que serà campiona la primera d'arribar a quatre victòries.

Tot seguit es faran els tornejos en les categories per parelles, tant en homes com en dones. El català és obert als esportistes que tenen en vigor la seva fitxa per la Catalana de Dards.