L'Igualada Calaf Grup no va tenir problemes per tornar a derrotar el Biasca suís en el partit de tornada dels setzens de final de la Copa de la CERS. Els igualadins es van imposar per un contundent 2-7 i es van endur l'eliminatòria i el bitllet per a vuitens per un resultat global de 14-3 (en el duel d'anada a l'Anoia ja van vèncer per un clar 7-1).

Els jugadors dirigits per Ferran López van sortir amb molta força i es van avançar en el marcador ja en el primer minut de joc amb un gol de Molas. Per la seva banda, els locals van ser molt combatius en els primers minuts, i gràcies a això van poder empatar el duel al minut 23 mitjançant Gregorio Boll. Però només un minut més tard Garcia va tornar a avançar els anoiencs i va fer el 1-2, resultat amb el qual es va arribar a la mitja part de l'enfrontament.

En la segona meitat, el conjunt visitant no va abaixar el ritme, i Bargalló va anotar tres dianes (la segona de les quals va suposar el gol 1.000 de l'Igualada en competicions europees) en set minuts per situar el 1-5. Amb aquest avantatge, el tècnic anoienc va aprofitar per fer rotacions i donar minuts als jugadors més joves i al segon porter Bernat Camps, que va jugar per primer cop en aquesta competició. Al minut 47 Garcia va transformar un penal i va fer el sisè pels igualadins. Poc després, Recleto va escurçar distàncies, i al minut 49 Garcia va completar el seu hat-trick particular i va situar el 2-7 definitiu.

Aquest triomf dóna confiança a l'equip anoienc, que el proper dissabte a partir de les vuit del vespre visitarà la complicada pista del Citylift Girona en l'onzena jornada de l'OK Lliga, un matx que serà vital en la lluita per la permanència a la màxima categoria de l'hoquei estatal.