El CN Minorisa va assolir una victòria a domicili que el va portar a la segona posició a la classificació de la Segona Catalana A. Els manresans, malgrat ser coneixedors de la seva superioritat, van situar-se amb un favorable 0 a 3, que va deixar en anècdota el gol de penal dels locals abans de finalitzar el primer quart (1-3).

Tot semblava encaminat a un triomf còmode, però els manresans van baixar el to del seu joc i, juntament amb la permissivitat arbitral, sense cap exclusió en els segons vuit minuts, això va fer que el parcial fos d'empat a dos gols.

Amb 3 a 5 en el marcador es va arribar al canvi de camp; a partir d'aquí, els de Gaspar Ventura van prémer l'accelerador en defensa i van deixar a zero els locals en el tercer període; la part ofensiva no va ser gaire brillant, amb moltes ocasions desaprofitades, tot i que els manresans van aconseguir dos gols més (3-7). La darrera part va ser la més anotadora, amb 4 gols dels bagencs i 2 dels vallesans, que van deixar el 5-11 definitiu.

A la classificació, el CN Minorisa només està superat per la UAB, un equip que d'aquí a dues setmanes visitarà la piscina municipal manresana.