Quatre podis per a atletes de l'Avinent CA Manresa i sis més del CA Igualada Petromiralles Dental IGualada (dos per equips) va ser el destacat botí de casa nostra a la 50a edició del prestigiós Cros Internacional Ciutat de Granollers.

Del club manresà, victòries en veterans de Javier Martínez (M50) i de Manela Martínez (W55). Destacada segona posició cadet de Bethelhem Manzano i tercera juvenil de Toni Baños. Cal esmentar igualment el vuitè lloc en la cursa júnior-juvenil del reconegut triatleta callussenc Guillem Montiel (6è entre els júniors); Montiel debutava amb la camiseta del CAM en el món del cros federat. En cadets, Jan Bayona va ser quart i Miqui Riera, vuitè.

Del CAI va sobresortir un cop més la juvenil Paula Blasco, vencedora a la seva categoria, on Marina Súria va ser desena. Abdessamad Oukhelfen va guanyar en júniors, amb Guillem Carner quart. En infantils, Francina Massagué va ser segona i el CAI va guanyar per equips. Les cadets igualadine svan ocupar la dsegona plaça, destacant el cinquè lloc de Judit Ibarra. En benjamins, segona plaça per a Martina Lloranch. En alevins, Martina Zunino va ser novena. En promesa, Abdelhakim Hamid fou setè. I en la cursa sènior, destacada onzena plaça d'Albert Nogueras.

A La Sansi de Lleida, en la cursa de 5 km, Estefania Ruiz (Avinent) va ser tercera amb 20' 42''; va guanyar Mari Sanfeliu (Logi Esport) amb un crono de 19' 30''.