El pilot manresà de skeleton Ander Mirambell ha certificat aquest divendres, al traçat de Lake Placid, a l´est dels Estats Units, el seu millor resultat en una prova de la Copa del Món.Mirambell ha estat tretzè i encara hauria pogut quedar millor, ja que després de la primera baixada era onzè. D´aquesta manera millora la catorzena posició de Whistler i ratifica que aquesta és la seva gran temporada, amb presències solvents en el Top-20, una situació novedosa per a ell fins ara.

Així, en la primera màniga, Mirambell ha fet un temps de 54.19 i s'ha situat una posició darrere dels deu millors. En el segon descens, però, ha cobert el recorregut en tres dècimes més i va ser avançat pel britànic Dominic Parsons i pel nord-americà Nathan Crampton. De tota manera, ha acabat tretzè amb un registre total d´1.48.68, just davant del canadenc Barrett Martineau.

El manresà, qui ha qualificat de «brutal» la primera baixada, ha admès que la segona ha estat "la més freda que he viscut mai. És una gran manera de finalitzar el 2016". El triomf ha estat per al rus Alexander Tretiakov, davant de Matthew Antoine, d´EUA, i del coreà Yun. La propera prova serà a Altenberg el 7 de gener.