La Copa Catalana Internacional BTT Biking Point de la vall de Lord es disputarà aquest cap de setmana, en la que serà la cinquena prova del calendari amb seu a Sant Llorenç de Morunys . Es tracta d'una prova de categoria C3 que se celebrarà en un entorn privilegiat del Prepirineu i als peus del Port del Comte.

La Copa Catalana Internacional BTT Biking Point de la vall de Lord se celebra en un zona ideal per a la pràctica de la BTT. La prova té un programa complet que començarà dissabte a les 10 del matí amb la Copa Catalunya Infantil de BTT en què podran participar els ciclistes de base de les categories prebenjamins, benjamins, principiants, alevins i infantils. El mateix dissabte també es disputarà la contrarellotge individual de 3,2 km, la CRI amb més participació del calendari.

Circuit decisiu

El plat fort del cap de setmana serà la cinquena prova del calendari de la Copa Catalana Internacional BTT Biking Point. Una cursa molt atractiva que arriba a la vuitena edició consecutiva, amb un traçat de 6,6 quilòmetres que passa per senders tècnics i divertits, amb constants contrastos als paisatges, i per zones de bosc frondós i pujades exigents. Aquesta serà l'antepenúltima cursa del calendari i podria ser decisiva per als corredors que encapçalen les primeres posicions. Els líders actuals són Francesc Guerra amb 763 punts i en fèmines Magdalena Duran amb 604, mentre que el santfruitosenc Guillem Muñoz és el 18è classificat amb 200 punts. Les inscripcions per a la prova de la vall de Lord d'aquest cap de setmana del 29 i 30 d'abril ja es poden fer a ticketoci.

El juny, tram final

La penúltima prova serà a Girona, en el marc de la Sea Otter Europe Costa Brava-Girona Bike Show, el 3 i 4 de juny, i l'última prova serà la de la vall de Boí, els dies 10 i 11 de juny, on es decidiran els vencedors del certamen que va començar l'11 i el 12 de març al circuit de Banyoles.