Els rumors sobre els possibles fitxatges del Barça per a la temporada vinent, un cop oficialitzada l'arribada d'Ernesto Valverde a la banqueta, es van disparant. Alguns són més reals, com ara l'interès blaugrana pel lateral de l'Arsenal Bellerín, i d'altres semblen més complicats d'explicar i, sobretot, de dur a terme. Així, el diari Le Parisien va apuntar ahir el nom de l'exmadridista Ángel di María com a possible contractació barcelonista i, encara més, va publicar que Leo Messi serà l'encarregat de convèncer-lo perquè es vesteixi de blaugrana.

Segons el rotatiu francès, Di María podria ocupar la posició que, amb total seguretat, deixarà lliure Arda Turan a final de temporada. L'argentí pot jugar tant al centre del camp com a la davantera, com va demostrar en l'eliminatòria de la Lliga de Campions d'enguany contra els blaugrana, als quals va anotar dos gols al Parc dels Prínceps. Di María ja va interessar al Barça quan jugava al Benfica, però aleshores va fitxar pel Madrid, club al qual va donar un bon rendiment.

El problema principal per a la seva contractació seria l'econòmic. Di María va costar 63 milions d'euros al París Saint-Germain, el seu actual equip, i els parisencs no sembla que l'hagin de deixar marxar per una quantitat de diners gaire baixa, la qual cosa faria la seva contractació inassumible.