El FC Barcelona Lassa ha anunciat la contractació de l'ala-pivot Pierre David Oriola (Valencia Basket) fins al 30 de juny de 2021.

Oriola, que es va proclamar campió de l'ACB amb el València, arriba a un Barça en reconstrucció, a les ordres d'un nou tècnic, Sito Alonso, després d'un curs en què ha signat la pitjor temporada de la seva història contemporània.

L'ala-pivot, de 2,06 metres, natural de Tàrrega (Urgell), és un experimentat jugador en l'ACB, en la qual va debutar sent júnior en la temporada 2009-10 al Suzuki Manresa.

A l'entitat manresana va jugar 19 partits el curs següent en l'ACB i es va consolidar el 2011-12. Després va jugar dues temporades seguides a la LEB Or, a Lleida i Osca, fins que el Sevilla el va contractar en la campanya 2014-15 per als dos següents cursos.

La temporada passada va jugar al valència, del que surt per fitxar pel Barcelona després d'abonar una clàusula de rescissió de contracte.

El curs passat va jugar 30 partits en la primera fase de la Lliga i onze en la fase final, amb 310 punts en total i 130 rebots