Jordi Simón va adjudicar-se la segona etapa de la Volta Ciclista de Guarulhos, al Brasil, i de retruc va situar-se com a líder de la classificació general de la prova. El navassenc va completar l'etapa entre Bosque Maia i Pico Ojo de Agua, de 60,4 quilòmetres, amb un temps d'1:41:12, per davant de dos ciclistes brasilers: Murilo Affonso, segon de l'etapa a 16 segons de Simón, i Alan Maniezzo, tercer.

Magno Nazaret, company de Simón a l'equip Funvic, va marxar escapat en solitari fins al quilòmetre 61, quan el grup va neutralitzar-lo just en el premi de la muntanya. Acte seguit, el veneçolà José García i Murilo Affonso, fins aleshores líder, també van intentar una fuga. Els dos es van donar relleus i van arribar junts als últims tres quilòmetres, just abans d'encarar la pujada al Pico Ojo de Agua.

En aquest punt, Murillo va deixar enrere García i va rodar una estona en solitari. Però, en el tram final, el navassenc Jordi Simón, company d'equip seu, va encalçar-lo i el va superar abans de creuar la línea de meta en solitari i amb una diferència prou àmplia com per situar-se nou líder de la general.