A falta de saber què passa amb Neymar, el fitxatge del francès Kylian Mbappé, de només 18 anys, es podria convertir en el més car de l'estiu i també de la història. Segons va informar ahir el diari Marca, i també altres d'estrangers, el Reial Madrid i el Mònaco haurien arribat a un acord per la venda del jugador per 180 milions d'euros, malgrat que el Manchester City també estava fent tot el possible per arribar-hi.

Segons algunes fonts, els blancs pagarien 160 milions d'euros fixos i 20 més en variables pel davanter, tot i que altres parlaven de 150+3. Amb aquesta quantitat, superaria de llarg el rècord que tenia Paul Pogba des de l'estiu passat, amb 105 milions d'euros. El fitxatge de Mbappé gairebé seria la suma del que el Madrid va pagar per Cristiano Ronaldo i Gareth Bale junts.

El tècnic del Reial Madrid, Zinedine Zidane, ja va dir dies enrere que les baixes de James Rodríguez i, sobretot, la d'Álvaro Morata, que va deixar 80 milions d'euros a les arques del club, feien recomanable la contractació d'un davanter. Ara ha donat el vistiplau a l'arribada de Mbappé, que algunes fonts diuen que s'incorporaria després de la gira americana, tot i que d'altres argumenten que el Manchester City encara farà un intent final.