Entre els partits de caire amistós que s'han jugat aquest cap de setmana destaca la golejada que va patir ahir l'Avià al camp del Sabadell B (Primera Catalana). Els de Xavi Posas (Segona Catalana) van caure per 5 a 0 en el seu segon enfrontament de pretemporada (en el primer van perdre per 1 a 0 al camp del Gimnàstic juvenil). Els berguedans van evidenciar una clara manca de rodatge tenint en compte que només s'han entrenat un setmana.

Per la seva part, l'Igualada (Primera Catalana) van caure a casa del Prat (Tercera Divisió) per 2 a 0, gols van van arribar a la segona part obra de Manel Raigón (min 69) i Ñito (min 76). Els igualadins van cedir tot i oferir un joc intens.

El juvenil del Manresa (lliga nacional) va superar per 1 a 2 el Puig-reig (Tercera Catalana). Els de Pablo Becerril s'estan ultimant la seva preparació davant l'imminent inici de lliga el cap de setmana del 26 i 27 d'agost.

I el Martorell de Tercera Catalana va golejar el Piera de la mateixa categoria per 5 a 1 amb gols d'Abde, Nelson (2), Arrébola i Erik Segóvia. Dimecres que ve, els d'Albert Nualart jugaran un altre amistós amb el Can Pifarré de Segona Catalana.