L'Esport Ciclista Manresà és l'entitat organitzadora, una temporada més, de la Manbike 3 hores de resistència, que s'englobarà dins els actes de la Festa Major de Manresa. La prova es durà a terme el dissabte 26 d'agost entre les cinc i les vuit de la tarda sobre un recorregut pla, revirat i sense massa complicació tècnica, d'aproximadament tres quilòmetres a la zona esportiva del Congost.

La cursa, que està limitada a un total de cent equips, es disputa majoritàriament per formacions on els seus integrants van rellevant-se a cada volta, tot i que també es contempla la categoria individual pels que decideixen fer les tres hores en solitari. Un cop finalitzada la prova i feta l'entrega de trofeus i regals a les diferents categories, tots els participants podran gaudir gratuïtament d'un sopar i una beguda.

Les inscripcions per prendre part a la prova ja estan obertes i es poden fer a la pàgina web de l'entitat ( www.esportciclistamanresa.cat) fins al proper 24 d'agost, dos dies abans de la prova, i no es permetran inscripcions de darrera hora. Els preus són de 25 euros pels corredors federats i 29 amb llicència de dia.