La Unió Esportiva Avià, que enguany jugarà a Segona Catalana, va superar per 1-3 el Navarcles, que ho farà a Quarta, i va obtenir el primer triomf de la pretemporada després de quatre enfrontaments disputats.

Els avianesos van ser molt superiors i van disposar de moltes ocasions de gol, i van evidenciar la diferència de categoria respecte al seu rival bagenc. Al minut 11 del partit els visitants es van avançar en el marcador electrònic gràcies a una diana de Sabata, que va convertir un xut des de dintre l'àrea. El segon gol va arribar gairebé al final de la primera meitat, al minut 42, quan Vilalta va rematar amb èxit una centrada d'un company.

En la segona part, la tònica de l'enfrontament va ser pràcticament la mateixa, i al 48 Manchado va fer el tercer en aprofitar una pilota morta dins l'àrea. Els navarclins van fer el gol de l'honor al minut 60, quan Rodríguez va convertir una falta directa. Tot i la còmoda victòria, els avianesos encara han de millorar per afrontar amb garanties l'inici de la Segona Catalana.

Derrota davant el Solsona

En el seu debut a la Copa Cor de Catalunya, l'Avià va caure per 2-1 davant el Solsona.

En la primera part els avianesos van fer dos pals, i a l'inici de la segona es van avançar amb un gol de López, però uns minuts de desconnexió van fer que els solsonins remuntessin.