Les jugadores del Cadí començaran entre dilluns i dimecres la feina i durant l'estiu han anat fent diverses activitats de manteniment, però també els tècnics han treballat. És el cas de Bernat Canut, un jove entrenador de la Seu, format com a jugador i tècnic al Sedis, el qual es va incorporar ja en l'etapa de minibàsquet. Integrant de l'equip tècnic de la primera plantilla de l'entitat des de fa anys, ha estat ajudant tant d'Andreu Bou com de Miguel Àngel Ortega i Joan Carles Pié.

Amb tot just 28 anys, aquest estiu ha fet un nou pas endavant obtenint el títol superior d'entrenador, amb la qual cosa pot dirigir conjunts de qualsevol categoria. I no només femenins, és clar, també masculins.

Canut sempre podrà dir que haurà estat de la mateixa fornada de tècnics superiors que el proper entrenador del Baskonia, l'argentí Pablo Priginio. Altres il·lustres alumnes del curs eren Àlex Mumbrú, encara jugador del Bilbao, o els ex barcelonistes Jaka Lakovic, Lubos Barton i Boniface Ndong. Bernat Canut, que continuarà a l' staff tècnic del Cadí la Seu, va superar les proves i va obtenir el títol corresponent.