L'ICL Manresa ja té nou preparador físic per al primer equip després de la marxa d'Arnau Moreno, que havia desenvolupat aquesta funció les tres últimes temporades: el seu recanvi és Adrián Rubio Jiménez, de 27 anys, que arriba procedent del Libolo de la lliga d'Angola.

Rubio, que havia estat als equips inferior del Joventut de Badalona i al Grup Barna, ja té experiència amb un equip de la LEB Or: va formar part del Lleó. Però ara arriba després d'una experiència exòtica: va formar part del Libolo d'Angola, club entrenat per l'espanyol Hugo López i on hi havia un exjugador del Bàsquet Manresa, Je'kel Foster.

Amb l'arribada de Rubio, l'ICL pal·lia la sortida d'Arnau Moreno, que ha fitxat per l'Obras Basket argentí. «M'atrau i m'il·lusiona el projecte, des del primer moment m'han transmès que seré important en l'equip i en la institució, i això sempre agrada. Crec que és un club en creixement i amb bons recursos per desenvolupar la meva feina. Per la meva trajectòria sempre m'ha agradat el treball amb els joves, i aquest serà un dels meus objectius. Per les referències que tinc crec que és una lliga que està en creixement i amb un gran nivell», explica Moreno en declaracions al web del club.

«Vull gaudir i treballar al màxim aquest any. Pretenc ajudar i aportar el meu coneixement, treball i experiència perquè els jugadors millorin i creixin, i d'aquesta manera donar-li un benefici a l'equip i al club», afegeix Moreno.