El Berga, que enguany competirà a Segona Catalana, no va donar cap possibilitat al Sant Quirze de Besora, que va sortir de l'estadi municipal berguedà amb un contundent 7-1 en contra.

Els jugadors locals van demostrar la seva superioritat des del primer minut del duel, i al 5 Fígols va avançar els berguedans. Només dos minuts més tard, Pons va situar el 2-0, i un minut abans de la mitja part de l'enfrontament Casanovas va fer la tercera diana.

En la segona meitat la tònica va ser la mateixa, amb el Berga dominant amb claredat el ritme del partit. Prova d'això és el quart gol, anotat per Noguera al minut 53. Poc després, el Sant Quirze va donar senyals de vida i va fer la diana de l'honor mitjançant Cardona. Però tot seguit els locals no van fer gaires concessions defensives més i van fer tres gols més, obres de Pons, Sala i Noguera, per establir el 7-1 definitiu en un partit molt desigual. Avui a les 20 h, el Berga juga al camp del CE Manresa, un rival de més entitat.