Representants del FC Barcelona i Agustí Benedito, impulsor del vot de censura contra la directiva del club, van mantenir ahir una reunió a les oficines de l'entitat, en la qual no es va arribar a cap acord entre les dues parts sobre les dates del procés de recollida de firmes per aquest procediment.

Les discrepàncies entre les dues parts són a causa de la diferent interpretació dels estatuts de l'entitat barcelonista, en la data de l'inici del vot i també en la consideració dels dissabtes com a dia hàbil, circumstància que defensa el club, però no Benedito.

L'impulsor del vot de censura va informar ahir que el club, que inicialment havia marcat la data del 19 de setembre com a límit, li ha proposat allargar-la fins al 26 de setembre, però que ell manté que s'ha de prolongar fins al 2 d'octubre, ja que no considera els dissabtes com a dia hàbil.

A més, Benedito creu que el vot de censura comença quan recull les paperetes per recollir signatures, no quan el club les posa a la seva disposició. Segons Catalunya Ràdio, Agustí Benedito va demanar l'arbitratge del Col·legi d'Advocats en el cas, mentre que el club ha ofert la del Síndic del Soci.