El brasiler Arthur, migcampista del Gremio de Porto Alegre de 21 anys per a qui el Barça té una opció de compra, s'ha pronunciat sobre el seu futur blaugrana i ha dedicat grans elogis a Andrés Iniesta, precisament el futbolista que sembla que acabarà rellevant al mig del camp barcelonista.

«La meva voluntat és que es quedi al Barça, perquè un jugador de la qualitat d'Iniesta no es troba enlloc. M'encantaria jugar amb ell. I crec que l'afició i la directiva del Barcelona també pensen el mateix», ha assegurat Arthur en una entrevista a Globo Esporte.

El brasiler també demana que no es facin comparacions entre ell i el manxec. «No m'agrada que m'etiquetin, ja que Iniesta és un ídol, però ell té les seves característica i jo les meves. Ell és Iniesta, un déu del futbol», sentencia.

«Jo tot just començo», afegeix Arthur. «He d'intentar fer el meu millor futbol, que les coses vagin bé, que m'adapti a l'equip i a la ciutat. Vull tenir una carrera increïble. És algú a qui admiro. Si arribo a ser a prop seu, serà gratificant».

Tot i que el Barça només s'ha assegurat una opció de compra, i que encara no se sap si la farà efectiva a l'estiu o el pròxim mes de gener, Arthur ja prepara el seu futur a Barcelona i fa classes de castellà per «entendre el que diu l'entrenador, l'argot del vestidor».