? La presó madrilenya de Soto del Real va impedir a la Confederació Mundial de Penyes del Barça visitar l'expresident blaugrana, Sandro Rosell, qui es troba en presó preventiva des de fa quasi onze mesos per presumpte blanqueig de diners.

Rosell es troba en el mòdul 10 del centre penitenciari madrileny i en la jornada d'ahir havia de rebre la visita d'una representació de la Confederació Mundial de Penyes, després de la reunió que se celebra a un hotel de Madrid amb motiu de la final de la Copa del Rei. Tot i això, el centre penitenciari va denegar la petició de les penyes blaugrana, que van veure com quedava frustrat el seu desig de retrobar-se amb Rosell.

L'únic penyista que podrà complir aquest desig és Josep Maria Coronas, membre de la Confederació, per la seva condició d'advocat. Ell sí que podrà estar amb Rosell per fer-li arribar tot el suport de la resta d'integrants de la institució.

Mentre Coronas sigui dins la presó, altres amics esperaran fora, com és el cas d'Antoni Guil, president de la Confederació, i Pau Vilanova, directiu del club que hi va en qualitat d'amic íntim de Rosell.